Werving en selectie

Technical Forces is de oplossing tussen werkgever en werknemer. Het is een kantoor gespecialiseerd in werving en selectie voor Ingenieurs en Bachelors (Bouwkunde, Mechanica, Elektromechnica, Elektriciteit, Elektronica, Elektrotechnieken, Automatisering,...). Dit is een specialisatie die een enorme toegevoegde waarde biedt.

Vertrekkende vanuit de kandidaat gaan wij op zoek naar zijn "ideale job" en bieden we aan het bedrijf een werknemer die meehelpt de bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Vertrekkende vanuit uw vacature gaan wij op zoek naar uw ideale werknemer. Hierbij hechten wij uiteraard een enorm belang aan de bedrijfscultuur en de opvolging achteraf.

De professionele werkwijze en de persoonlijke aanpak garanderen wij de meest interessante functies koppelt aan de juiste kandidaten. Door op innoverende wijze te reageren op maatschappelijke veranderingen in ons vakgebied, behalen we het beste resultaat.

Professionele aanpak

Kandidaten worden steeds uitgenodigd op een verkennend gesprek, waarbij we grondig de verlangens van de ge├»nteresseerde bekijken en proberen te matchen met de juiste job. Onze ervaring leidt ertoe dit op een snelle en effici├źnte manier te doen. Wij gaan op bezoek bij de firma om de functie te bespreken en het profiel van de kandidaat minutieus op te stellen. Verder bekijken wij ook de bedrijfscultuur en gewoontes, zodat wij de kandidaat onmiddellijk concrete informatie kunnen verschaffen.

Oog voor detail

Kwaliteit is het begin van elke zin en niet iets tussen de regels. Elke firma is anders en elke functie is in dan ook uniek. Als klant wordt u nauw betrokken bij het rekruteringsproces. Wij garanderen de ideale match tussen enerzijds de ideale werknemer en anderzijds een droom job.

Opvolging

Wij nemen na enkele maanden opnieuw contact op met de kandidaat om de nieuwe werkomgeving te evalueren en eventueel extra advies te geven. Aangezien goede werknemers essentieel zijn, bekijken wij met de firma ook de evolutie van de kandidaat.

Werk met ons samen

Vacatures
inSint-Denijs-Westrem